X

Bezpłatna dostawa od 150 zł dla zamówień przedpłatą.

Bielenda Bio Vegan odżywka do paznokci 10ml Algi Morskie

Promocja

Bielenda Bio Vegan odżywka do paznokci 10ml Algi Morskie

14,76 PLN
Cena: 14,75 PLN
Cena netto: 11,99 PLN
Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 14,76 PLN
- Ilość: +
Marka: Bielenda
Indeks: 18540
Dostępne: 0 szt.
chwilowo brak
Dostawa: 15,00 PLN (przedpłata) 20,00 PLN (pobranie)
Darmowa wysyłka od 250 zł
Darmowa wysyłka niezależnie od wagi zamówienia od 800 zł

Opis Bielenda Bio Vegan odżywka do paznokci 10ml Algi Morskie

Bielenda Bio Vegan odżywka do paznokci 10ml Algi Morskie
 

Poznaj Bielenda Bio Vegan Algi Morskie. To wegańska, regenerująco-wygładzająca odżywka do paznokci.
Jest doskonałym rozwiązaniem w codziennej pielęgnacji paznokci. Natychmiast przywróci im zdrowy wygląd oraz odpowiednią kondycję.

Z pewnością sprosta oczekiwaniom wielu konsumentek!
 

Szczegółowy opis odżywki do paznokci od marki Bielenda
 

Wegańska odżywka do paznokci Bielenda Bio Vegan Algi Morskie:

  • natychmiast regeneruje i wygładza zniszczoną płytkę paznokciową
  • odbudowuje oraz wzmacnia płytkę paznokcia
  • nadaje paznokciom witalności
  • zapewnia niezawodną ochronę paznokci przed rozdwajaniem, pękaniem i łamaniem.
     

Odżywka do paznokci o pojemności 10ml


Bielenda Logo
 

Opinie o Bielenda Bio Vegan odżywka do paznokci 10ml Algi Morskie

Agata napisał:
Ocena: 10/10 ocena ocena ocena ocena ocena
Najlepsza odzywka do paznokci, jaką miałam okazje używać!
MAX

Klienci którzy kupili ten produkt, kupili również

5901018014940 5901018014940 Joanna
Dostępne: 40 szt.
InStock
Cena brutto: 9,95 PLN
9.95 PLN
66,33 zł/l
6414300065890 6414300065890 Mola
Dostępne: 882 szt.
InStock
Cena brutto: 15,95 PLN
15.95 PLN
1,33 zł/szt
5901887003984 5901887003984 Ziaja
Dostępne: 6 szt.
InStock
Cena brutto: 9,27 PLN
9.27 PLN
46,35 zł/l
5900133009091 5900133009091 Biały Jeleń
Dostępne: 0 szt.
OutOfStock
Cena brutto: 13,11 PLN
13.11 PLN
26,22 zł/l
- +

MAX DROGERIA Wszelkie prawa zastrzeżone.
Sklepy internetowe CStore

copyright | 2018